Avtokleparstvo Škulj logo

O podjetju

Škulj d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja za avtokleparsko dejavnostjo osebnih in dostavnih vozil, poleg tega pa smo specializirani za popolno avtokleparsko obnovo starodobnikov znamke Porsche, nudimo vulkanizerske storitve in hrambo pnevmatik ter se ukvarjamo s predelavo reševalnih vozil. Na teh področjih ponujamo popolno, celovito in kvalitetno storitev.

Predhodnik podjetja Škulj d.o.o. je bila obrtna delavnica Avtokleparstvo Škulj Jože s.p., katero je leta 1975 odprl moj oče. Avtokleparskih uslug so se v tem času posluževale stranke iz cele Jugoslavije saj je delavnica slovela po svoji kakovosti. Po tem slovi še v današnjih dneh. Obrtno pot je zaključil leta 2007, ko sem podjetje prevzel njegov mlajši sin Andrej.

Delovanje podjetja z avtokleparskimi storitvami, vulkanizerskimi storitvami, restavriranjem vozil znamke Porsche, predelavami reševalnih vozil je usmerjeno v popolno zadovoljevanje potreb kupca.

Dokaz o naši predanosti je uspešno poslovanje in zadovoljstvo strank, ki se kaže v večletnem zaupanju v naše storitve. S svojim znanjem na področju vseh naših storitev pridobljenih v več kot 44.letnem delovanju, aktivnim delovanjem, doslednim uresničevanjem ciljev in skrbjo za poslovno odličnost in družbeno odgovornost želimo ohraniti in utrditi prepoznavnost podjetja Škulj d.o.o. v slovenskem prostoru. S celovito ponudbo na področju trga zagotavljamo uresničevanje vedno zahtevnejših kupčevih želja in si s tem zagotavljamo rast. Temelj za takšen dosežek je dober tehnični in strokovni nivo, vlaganje v izpopolnitev tehnične opremljenosti in posluh za kupca.

Vizija

S svojim znanjem na področju naših storitev pridobljenim v večletni tradiciji, aktivnim delovanjem, doslednim uresničevanjem ciljev in skrbjo za poslovno odličnost in družbeno odgovornost želimo ohraniti in utrditi prepoznavnost naše družbe v slovenskem prostoru, ter ostati eden izmed prepoznavnih podjetij na trgu avtomobilskih storitev.


Poslanstvo

Škulj d.o.o. s celovito ponudbo na področju trga avtokleparstva, vulkanizerstva, restavriranja in predelave vozil zagotavlja uresničevanje vedno zahtevnejših kupčevih želja in si s tem zagotavlja razvoj družbe in zadovoljstvo zaposlenih.
Kontakt
Avtokleparstvo in vulkanizerstvo
Škulj d.o.o.

Iška vas 63a
1292 Ig
041 639 967 / 031 213 294
skulj.doo@siol.com
Navodila za pot

Kontaktirajte nas

Kje se nahajamo?

  • Avtokleparstvo in vulkanizerstvo Škulj d.o.o.
  • Iška vas 63a
  • 1292 Ig